Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت ‌بیرجند گفت: مسئولان باید ‌نسبت به حقوق‌های نجومی ‌‌حساس بوده و ‌به اشتغال و تولید داخلی توجه کنند و جلوی واردات بی‌رویه و مضرر برخی کالاها گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی تابعی ظهر امروز در خطبه های عبادی، سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان بیرجند با تبریک حلول ماه مبارک رجب، اظهار داشت: ماه مبارک رجب ماه ذکر، بندگی، تقرب، دعا و سجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ماه مبارک رجب علاوه بر ذکر و نماز نیز باید توسل به اهل بیت و اولیاء خدا با توجه مقام والای آنها در نزد پروردگار داشته باشیم تا ما را در مسیر درست و الهی قرار دهند.

امام جمعه موقت ‌بیرجند تصریح کرد:یکی دیگر از فرصت‌هایی که در ماه مبارک رجب ایجاد می شود اعتکاف و معتکف شدن است که هر ساله شاهد افزایش معتکفان به ویژه حضور جوانان در این مراسم هستیم که از این فرصت باید مسئولان در راستای بهره‌گیری و سمت وسو دادن بیشتر به این موضوع و نحوه برگزاری آن به ویژه برای قشر جوانان استفاده کنند.

تابعی با اشاره به مناسبت‌هایهفته، اظهار داشت: شنبه 12 فروردین ماه مصادف با 3 ماه مبارک رجب سالروز شهادت امام هادی (ع) که همانند سایر امامان همام از ویژگی‌های والایی برخوردار بودند و در شرایط سخت و با وجود حاکمان و خلفای ستمگر با فداکاری و از خودگذشتگی توانسته‌اند در طول تاریخ نام شیعه و ائمه عصمت و طهارت را با خون خود زنده نگه دارند که این روز را به همه شیعیان و دلسوختگان ائمه اطهار تسلیت می‌گوییم.

وی افزود: 12 فروردین ماه سالروز جمهوری اسلامی ایران که مردم با 99.8 درصد به این نظام رای دادند که براساس غلبه و هیجان این آراء نبود بلکه با جان و مال خود انقلاب کردند و با فکر و اندیشه به این نظام ترسیم شده رای دادند.

امام جمعه موقت ‌بیرجند با اشاره به اینکه امام (ره) می فرمایند: نهضت خود را با همان عنوان جمهوری اسلامی حفظ کنید، گفت: آراء و حاکمیت در این نظام، حاکمیت مردم سالاری دینی است‌.

‌وی افزود: مسئولان باید ‌نسبت به حقوق‌ها و پاداش‌های نجومی حساس بوده و ‌به اشتغال و تولید داخلی توجه و جلوی واردات بی‌رویه و مضرر برخی کالاها گرفته شود.

امام جمعه موقت ‌بیرجند تصریح کرد: 13 فروردین ماه روز طبیعت که به تعبیری روز رستاخیز طبیعت است و همان گونه که بعد از وفات در این دنیا نیز زنده می شود نیز طبیعت نیز هرساله پس از دوره ای زنده شده که باید انسان از طبیعت درس بگیرد.

تابعی بیان کرد: باید در روز طبیعت توجه داشته باشیم و این روز خود یک نوع فرهنگ است که کنار هم باشیم ،قانون شکنی نکنیم زیرا رعایت قانون یک واجب شرعی است.

وی افزود: محیط زیست امانت الهی است و باید در حفظ آن کوشا باشیم تا صدمه‌ای به این محیط و نعمت الهی وارد نشود.

انتهای پیام/

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • طرح «نور» اقدام بزرگ و شجاعانه نیروی انتظامی است
  • خون کودکان فلسطینی به ثمر نشسته است
  • مسئولان با جدیت بیشتری پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند
  • لزوم تلاش جدی مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • تلاش مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر