Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور بر ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همزمان با استفاده از فضیلت‌های ماه مبارک رجب تاکید کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  آقای روحانی در جلسه ستاد مقابله با کرونا با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رجب؛ از اولویت دین اسلام برای امنیت و سلامت انسان‌ها یاد کرد و گفت: همزمان با استفاده از ماه پر فضیلت رجب باید دستورالعمل‌های بهداشتی را هم رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس جمهور با بیان اینکه یک سال از ورود بیماری کرونا به کشور گذشته است گفت: هیچ کس در دنیا حتی در میان عالمان هم؛ پیش بینی نمی‌کرد که چنین حوادثی پیش بیاید.  روحانی گفت: با پیشرفت‌های پزشکی و آگاهی مردم تصور نمی‌شد که یک پاندمی دیگری بیاید که همه حتی از ابرقدرت ها، پولدار‌ها و کشور‌های پیشرفته در مقابل آن عاجز شوند.  رئیس جمهور افزود: کسانی که به دنبال تسخیر کرات دیگر بودند، حتی با تحولات یک قرن گذشته در دنیای دیجیتال، ربات‌ها و هوش مصنوعی فکر نمی‌کردند که در مقابل چنین بیماری تا این حد ناتوان باشند.  روحانی گفت: بیماری کرونا تاکنون میلیون‌ها نفر را درگیر کرده و صد‌ها هزار نفر هم به علت ابتلا به این بیماری جان باختند و بیماری کرونا هر روز به یک شکل و با جهش‌های جدید ظاهر می‌شود.   واکسیناسیون؛ طبق اولویت بندی ستاد کرونا رئیس جمهور تاکید کرد: واکسیناسیون افراد طبق اولویت بندی مصوب در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا انجام می‌شود.  روحانی با تبیین روند ابتلای جامعه جهانی به ویروس کووید ۱۹ و تلاش‌ها برای مقابله با آن گفت: همه آرزو‌ها در دنیا این بود که بتوانند داروی درمان این بیماری را تولید کنند و در پی تولید بسیاری دارو‌ها نیز رفتند و گفتند موثر است و حتی قیمت گزافی داشت، اما در نهایت معلوم شد هیچ یک از آنها، درمان کننده دقیق و واقعی نبود.  رئیس جمهور افزود: البته ممکن است برخی از این دارو‌ها تاثیراتی داشته باشد، اما بشر در بیش از یک سال گذشته نتوانسته است به درمانی برای بیماری کرونا دست یابد. روحانی گفت: به همین علت همه امید‌ها به سمت تولید واکسن رفت و همگان در پی آن بودند که بتوانند واکسن لازم را تولید کنند، اما همه می‌دانستند که دوره تهیه واکسن با ۶ ماه و یک سال ممکن نیست و از ۲ تا گاهی ۱۰ سال زمان می‌برد تا در این زمینه به نقطه کاملا مطلوب برسند و با دیدن آثارش، نقایصش را رفع کنند.  رئیس جمهور افزود: با این حال ناچار شدند راه اضطرار را انتخاب کنند و برای استفاده از واکسن در مدت کمتر از یک سال مجوز دادند، چون مرگ و میر‌ها زیاد بود و چاره‌ای نیست.  روحانی گفت: در اینکه واکسن‌های تولیدی چقدر موثر است؟ چقدر ایمنی ایجاد می‌کند؟ کدام واکسن از میان مجموع واکسن‌های کرونا موثرتر است و به ویژه اینکه آیا در برابر جهش‌ها موثر خواهد بود؟ هنوز کاملا مشخص نیست.  رئیس جمهور افزود: بنابراین در موضوع استفاده از واکسن کرونا هم هنوز مسائل فراوانی وجود دارد با این حال چاره‌ای نیست جز اینکه به سمت استفاده از این واکسن برویم.  روحانی گفت: دنیا به سمت استفاده از واکسن کرونا رفت و ما هم به همین صورت واکسیناسیون را آغاز کردیم و ادامه می‌دهیم.   تکمیل می شود... برچسب ها: رئیس جمهور ، ستاد مقابله با کرونا ، ماه رجب ، رعایت پروتکل ها

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: رئیس جمهور ستاد مقابله با کرونا ماه رجب رعایت پروتکل ها رئیس جمهور بیماری کرونا روحانی گفت یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟

  عصر ایران؛ مهرداد خدیر- سخن‌گوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است ( یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد) اما تأکید فقها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم ( به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

  طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فقها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آنها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فقها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لاس و عضو سابق همان مجلس طی دوره های مامادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از اینها پذیرفتنی تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲.این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزدهای دیگر نشان ندادید ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

   یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (‌فرض است وگرنه مگر هر هفته می شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد. این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چظور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن. 

  سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. ( مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می داند آن اتفاق بیش از‌ آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دفتر حسن روحانی: موارد ردصلاحیت روحانی منتشر خواهد شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد