Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله «مصطفی علما» نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ضمن تبریک به مناسبت میلاد سراسر نور و رحمت مولی الموحدین علی ابن ابی‌طالب علیه السلام و روز پدر، با اشاره به جایگاه ماه مبارک رجب و اعیاد مبارکی که در این ماه قرار گرفته است، بیان کرد: بزرگان و علمای اسلام مطالب بسیار ارزشمندی را پیرامون ماه مبارک رجب بیان کرده اند، از جمله میرزا جواد تبریزی پیرامون ماه رجب، شعبان، رمضان و ذی الحجه قلم فرسایی کرده و سخنان بسیاری بیان داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: علما و عرفای بزرگ همواره منتظر فرارسیدن این ماه های پر برکت بوده اند؛ ماه رجب و شعبان ورودی ماه مبارک رمضان است و انسان باید در این ماه مبارک خود را آماده برای ماه مهمانی خداوند متعال کند، عرفای بزرگ همچون آیت الله بهجت این سه ماه را به روزه داری می پرداختند.
 
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به شخصیت گران‌مایه حضرت امیر علیه السلام، اظهار داشت: ایشان شخصیتی هستند که تشبیه به "اَب" شدند؛ به این معنا است که همگان باید سر سفره ایشان تملذ کرده و بهره ببرند، همه افکار و مذاهب پیرامون این شخصیت بزرگ کتاب و مطالبی به رشته تحلیل آورده اند، حتی کسانی که تمایل به کمونیسم دارند نیز همینطور بوده است.

وی ادامه داد: مشاهده می کنیم هزاران روایت در کتاب هایی مانند کتاب کنز العمال که نویسنده آن از برادران اهل سنت است وجود دارد. این کتاب بیش از ده هزار روایت درباره فضائل امیرالمومنین(ع) بیان کرده است و نیز در کتاب فضائل الخمسة که دارای پنج جلد است در فضیلت امیرالمومنین(ع) روایاتی بیان شده است.

امام جمعه کرمانشاه اظهار داشت: امروزه کسی را نمی یابیم که پیرامون فضائل امیرالمومنین(ع) خاضع و خاشع نباشد، امیرالمومنین شخصیتی است که حدود یازده هزار کلمه قصار از خود به جا گذاشته است و در واقع نهج البلاغه به دلیل بلاغت و ادبیات ویژه آن جمع آوری شده است.

وی اظهار داشت: رسول اعظم (ص) پیرامون امیرالمومنین(ع) فرمایشات بسیاری داشته اند، پیامبر اکرم (ص) ایشان را تشبیه به کعبه کرده اند، خوابیدن حضرت امیر(ع) در شب لیلة المبیت در بستر پیامبر و نیز حضور قدرتمند ایشان در تمام جنگ ها در جهت حفظ جان پیامبر و  اسلام از جمله فعالیت حضرت امیر (ع) است.

وی در پایان تاکید کرد: صحبت پیرامون چنین شخصیت زمینی و آسمانی، عظیم و بزرگ و با ابعادی وسیع بسیار دشوار و سخت است، فلذا همگان باید حول محوریت ایشان در مسیر اسلام حرکت کرده تا مبادا مسیر صحیح وحدت و همدلی میان برادران مسلمان منحرف شود.
 

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: امیرالمومنین ع ماه مبارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. از میان ۴۵ کرسی باقی مانده که در این مرحله تعیین تکلیف خواهند شد، ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

در همین راستا، احزاب مختلف سیاسی کاندیداهای مورد حمایت خود در تهران را اعلام کردند. روز گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) و اُمنا لیست انتخابی خود را اعلام کرده بودند.

امروز یعنی در دومین روز تبلغیات داوطلبان مجلس، شورای وحدت نیز از لیست مورد حمایت خود در تهران رونمایی کرد.

۲ کاندیدای مشترک میان ۳ لیست انتخاباتی/ ۱۱ داوطلب مشترک میان اُمنا و شورای وحدت

بررسی فهرست های منتشر شده از سوی این سه لیست انتخاباتی شانا، اُمنا و شورای وحدت نشان می دهد که محمد سراج و حسین صمصامی دو کاندیدایی هستند که در مورد آنها اشتراک نظر دارند.

از سوی دیگر ۱۱ داوطلب میان اُمنا و شورای وحدت مشترک هستند که اسمای آنها به این شرح است: احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی،سید مرتضی محمودی، سید نظام الدین موسوی و عطا بهرامی.

همچنین، شورای وحدت و شانا در خصوص ۳ نامزد انتخاباتی با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از ؛ زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی و علی اصغر پورمحمدی.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902303

دیگر خبرها

  • شکاف‌ها و دوگانگی‌های مذهبی، ممنوع!
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • نشست علمی وحدت و همگرایی مسلمانان از منظر اهل‌بیت برگزار می شود
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه